De beste spilleautomatene med pirattema

Har du lyst å leke Jack Sparrow, men mangler både skip og besetning? Da kan spilleautomater med pirattema kanskje være noe for deg.

I disse dager går Pirates of the Caribbean: Salazars revenge på kino her i Norge, og resten av verden. Filmen er femte i rekken, og samtlige har vært fokusert rundt Jack Sparrow, som er glimrende portrettert av Johnny Depp. Denne gangen er det også to nordmenn som har regien, nemlig Espen Sandberg og Joachim Rønning. På produsentsiden har du Jerry Bruckheimer. På rollelista finner du dessuten Orlando Bloom, Javier Bardem, Geoffrey Rush og Kaya Scodelario.

Det er ikke så rart at spilleautomater med pirattema fenger, det handler jo tross alt om å finne skatter og gull. Det finnes også flere sånne spilleautomater med dette temaet som har virkelig god grafikk og som er veldig engasjerende nettopp derfor. Et av disse er Ghost Pirates, som er en stor favoritt her i Norge.

Ghost Pirates

Dette spillet har en rå grafikk som er detaljert og fargerik. Det gjør at det er ikke så kjedelig å sitte å spille, ettersom spillet er visuelt spennende også. Her er også assosiasjonene til Pirates of the Caribbean ganske tydelig. Spillet er mulig å spille gratis, men mange foretrekker å spille for penger, slik at de kan vinne noe på det.

Barbary coast

Enda et spill som nok er ganske inspirert av Pirates of the Caribbean-filmene og har stilig grafikk og musikk. Den er ganske enkel sånn spillmessig, med 3 og 5 linjer og 30 vinnermuligheter i dette spillet som er laget av Betsoft. Din store oppgave er å redde en dame som er i nød, selvfølgelig skal du finne en skjult skatt og det er mange bonusrunder på veien. Du trenger ikke å laste ned noe programvare, spillet kan gjennomføres på nett men er ikke tilgjengelig på mobil enda.

Dead mans chest

Dette er litt mer tilbake til de tradisjonelle spilleautomatene som man kjenner fra danskebåten. Du kan velge mellom to utgaver, hvor den ene har 1 spillrekke og den andre har 5 spillerekker. Det er altså opp til deg hvor mye du vil satse og eventuelt vinne. Automaten er formet som en automat og det er ikke mye spennende grafikk. Men du får følelsen av å sitte ved spilleautomaten på danskebåten, eller i Las Vegas, og det i seg selv er jo verdt halve opplevelsen.

 

Fortunate 5 slots

Dette er et spill som ikke engang har pirater i navnet, men ser ut til å være et av de bedre med fengende musikk og flotte videoer dras du inn i piratenes univers. Det er mange spennende bonusmuligheter i dette spillet som kommer fra Playtech som faktisk regnes som en av verdens største produsenter av online spill. Over 95% av inntektene fra spillet går nettopp tilbake til spillerne (kilde: Norskecasinos.com), og jackpoten er stor, fordelt på de 15 vinnersjansene i hvert spill. Som spiller befinner du deg om bord skipet The Golden Wench som seiler mot blå himmel. Spillebrettet har god informasjon og det er lett for spillerne å navigere.

Dette er jo bare noen av spilleautomatene med pirattema, men det finnes så utrolig mange å velge mellom. De fleste som spiller har ikke nødvendigvis preferanser på tema, men de aller fleste har forskjellige typer spilleautomater de foretrekker fordi de føler at de får mer gevinster på nettopp den typen, og andre de holder seg langt unna, fordi de opplever å tape på disse. Derfor er det godt at det finnes så mange spillautomater med pirattema, fordi da finnes det også mange typer spilleautomater å velge i innen dette temaet.

Privacy Policy