Finansiere seileinteressen

Seiling er kanskje ikke den billigste hobbyen du har, men det finnes flere gode måter å finansiere de litt dyrere hobbyene på. Hva med å arrangere et loppemarked for å få inn tiltrengte kroner?

Golf, seiling og ridning er alle hobbyer som blir ansett som dyre. Men det trenger ikke å være slik. For å seile trenger man ikke å eie sin egen seilbåt på samme måte som at for å ri behøver man heller ikke sin egen hest. Det finnes gode alternativer.

Optimistjoller

Er du i det hele tatt i tvil om at du kan greie å lære deg seilingens kunst er det kanskje best å starte smått. Optimistjoller kan du kjøpe for nesten ikkeno, og er en fin måte å lære seg hvordan havet oppfører seg.

Håp på det beste

Det er kanskje ikke den beste metoden å skaffe seg noe i verden på, men hver uke får hundrevis av mennesker premier i fanget som hjelper dem på vei til å realisere drømmene sine. Det finnes mange steder på nettet man kan spille kasino gratis i Norge hvis man bare leter godt nok. Da vil du også finne flotte bonuser og kampanjer. Kanskje er det du som pusser på en ny seilbåt allerede neste vår?

Bruktmarkedet

At man må se seg etter en båt i bruktlistene om man sliter litt med sparinga sier seg selv. Men det er vanvittig mye ekstrautgifter forbundet med båt. Hvis du allerede har vært heldig nok til å skaffe en båt til 30-40 tusen så kan plutselig ekstra tusenlapper balle på seg under innkjøp av redningsvester, gps, kjøkkeninventar, jolle, selv ting som bedre jakker for sjøvær og puter til sengene! Et godt alternativ er å se etter utstyr man trenger på bruktmarkedet. Det finnes så mange der ute som kjøper inn helt nytt utstyr for å starte opp med en hobby. Etter en stund går de lei og det er da du bør slå til. Kanskje får du helt nytt utstyr, til brukte priser.

Privacy Policy