Internett til sjøs

Mange selskaper lover deg Internett til sjøs, uansett hvor du befinner deg, men dessverre er det ikke alltid sånn. Men er det slik at man alltid trenger Internett da?

Langt ute nok på sjøen får man neppe Internett på telefonen sin, dessverre. Ja, dessverre mener noen, mens for andre igjen er dette katastrofe, spesielt for de unge. De fleste voksne jubler og mener at når er man på sjøen, skal man ikke surfe på mobilen sin. Endeløse dager, kanskje på en større seilskute, så hadde det kanskje vært hyggelig å ha kontakt med familie og venner allikevel, selv om man er voksen.

Løsningen er satellittantenner

crown_princess_-cruiseFor de som jobber til sjøs finnes det løsninger som satellittantenner, men er man ombord på for eksempel et skoleskip, så er det kanskje ikke like populært og være for mye opptatt av mobilen sin. Under dekk kan man jo bli bedre kjent med andre, dere er tross alt i samme båt, over dekk kan man trekke inn den herlige sjøluften, samtidig se på den flotte nattehimmelen over seg og nyte sjølivet til det fulle.

Internett ombord kan være lønnsomt

For mange skip er internett ombord svært lønnsomt. Ofte brukes internett flittig ombord i skip som er opptatt av komfort og underholdning. Et godt eksempel på dette, er større cruiseskip som f.eks. har et poker- og bordspill-tilbud. Da brukes ofte guider slik som http://www.norskcasinoonline.com av passasjerene for å lære seg spill og taktikker. Internett brukes også ofte i sammenheng med kortbetalinger, slik at beløpene trekkes øyeblikkelig fra kortene.

Bygger 4G til sjøs

For alle som ikke klarer seg uten Internett til sjøs er den gode nyheten nå, at i løpet av 2015 vil det bli bygget et helt nytt 4G nett til sjøs. Hverdagen til de som jobber på båter eller større oljeplattformer vil bli endret mye og det er MCP som er eid av Telenor som står bak det store prosjektet. For deg som er i ukjent farvann vil nok ikke dette nettet nå helt frem, helt ennå dessverre.

Privacy Policy