Med havet som tema

Surfing

surfing2Det er noe helt spesielt med surfing, helt adskilt fra andre typer vannsport. Når man surfer har man vannet i umiddelbar avstand, rett under dine føtter. Man «står» på vannet, nesten som Jesus jorde to tusen år siden. Man kjenner hver bølge, og bruker havets energi til å ta seg frem. Uten motorer, uten padling, uten noen særlige anstrengelser i det hele tatt – alt du trenger å gjøre er å holde deg fast til brettet, enten stående eller liggende. Surfing er som et symbol på frihet, på eventyrlyst og omtanke for miljøet. Derfor er surfekulturen så stor i tropiske land med avslappet, såkalt «laid back» kultur.

Body boarding

Akkurat som surfing, er body boarding en fantastisk måte å utnytte den kinetiske energien i havet til sin egen nytte. I stedet for det lange surfebrettet, brukes et body board – mindre, lettere og enklere å ta i bruk. Dette er en aktivitet i sterk vekst, siden tilgjengeligheten og enkelheten gjør den perfekt for alle aldersgrupper. Body boarding er ekstremt populært på Kanariøyene, der middels store bølger stadig skyller inn mot vann og været tillater bading året rundt.

PC- /TV- og nettspill

lets-fishPå nettet har man et stort antall virtuelle spill som lar deg drømme deg bort til havet. Uansett om du liker vannsport, store skip eller fisking, er det alltid et flott spill tilgjengelig. Vil du ha mulighet til å vinne noen kroner mens du prøver et spill med havet som tema, er spilleautomaten Battleship godt egnet til dette. Du kan lese mer om denne hos http://www.casinovinneren.com, en informasjonsside med mange spilleautomater å anbefale. Ellers har du nettleserspillet Fishing Champion som kan spilles umiddelbart så lenge du har internett, eller det populære Let´s Fish. Let´s Fish lar deg fiske reker, karpe, ja, selv haier om du vil – i alle mulige hav og innsjøer verden rundt.

Seiling

Livet om bord på en seilskute er aktivt og spennende – det er ikke måte på alt man kan gjøre ombord. Seiler man til varme strøk, kan man kombinere fisking med bading og snorkling, mens tilgang til internett gjør det mulig å faktisk bo ombord på båten mens man utforsker den blå planeten vi lever på.

Privacy Policy